NYHET: Vår største release noensinne er her. Release Aurora.

Quickbutik Checkout: Hva er forskjellen på å deaktivere kassen og å si opp avtalen?

Å deaktivere kassen slår av Quickbutik Checkout for nye bestillinger. Det gjør du i kontrollpanelet når som helst, og du kan aktivere den igjen i avtaleperioden så lenge kravene fortsatt er oppfylt. Deaktivering er ikke et avtalebrudd. Deaktivering avslutter derimot ikke avtalen. Den fortsetter å gjelde til den løper ut eller sies opp, med en måneds oppsigelsestid før inneværende tremånedersperiode tar slutt. Vil du avslutte avtalen for kassen kan du alltid sende oss en e-post direkte på support@quickbutik.com.