NYHET: Vår største release noensinne er her. Release Aurora.

Hvordan fjerner jeg et produkt?

Hvis du vil fjerne et produkt fra butikken som du ikke lenger selger så er det selvsagt mulig. Du kan også veldig å skjule produktet om det ikke er tilgjengelig på lageret under en lengre tid. Ved å skjule det trenger du ikke opprette produktet på nytt ved senere tilfelle.

Når du fjerner et produkt i butikken så er endringen permanent. Det innebærer at det ikke er mulig å angre eller gjenopprette produktet når du har bekreftet endringen.

Slik fjerner du et produkt i butikken:

  1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Klikk på Endre på produktet du vil fjerne.
  3. Lokaliser deretter knappen med et kryss for å ta bort produktet.
  4. Bekreft med å trykke på OK.
  5. Produktet er nå fjernet.

Slik fjerner du flere produkter i butikken:

  1. Naviger til Produkter i kontrollpanelet.
  2. I høyre hjørnet i lista velger du den kategorien du vil jobbe med.
  3. I oversikten markerer du produktene du vil fjerne ved å krysse av.
  4. Under antall valgt kan du utføre endringer.
  5. Velg Fjern permanent.
  6. Bekreft deretter handlingen din og produktene er fjernet.

Bra å vite:

  • Når et produkt er slettet, vil lenkeadressen lede til en 404-side fordi produktet ikke lenger finnes. For å unngå dette, må du derfor opprette redirects for produktlenken, såkalte 301-lenker. Disse oppretter du via Nettbutikk > Søkemotoroptimalisering (SEO) under Lenkeadresser.

Relaterte spørsmål:

Hvordan oppretter jeg 301- eller 302-lenker?
Hva betyr 404 og hvorfor oppstår disse sidene?