Quickbutik tillfälligt gratis för alla fysiska butiker,
som ännu inte har någon e-handel.

Svenskt näringsliv är i oroliga tider. I den rådande situationen med Covid-19 ser vi att den fysiska handeln drabbas extra hårt, framförallt för småföretagare i mindre städer.

Vi behöver därför alla dra vårt strå till stacken och hjälpa varandra i dessa tider. Är du en av dem som under dessa ovanliga tider fått upp ögonen för fördelarna med e-handel, så är du precis den vi önskar att hjälpa.

Just nu erbjuder Quickbutik dig en helt kostnadsfri webbutik i 6 månader, utan några som helst förpliktelser. Du får en komplett hemsida för e-handel direkt, där du kan starta och direkt påbörja din försäljning online.

Bakgrund

Vi vill erbjuda alla lokala företag inom parti- och detaljhandel med fysiska butiker ett gratis e-handelsalternativ under det kommande halvåret. Beslutet är grundat på den rådande situationen som uppstått till följd av Covid-19, där detaljhandelsbranschen är en av de hårdast drabbade.

Initiativet innebär att du som driver en fysisk butik får möjlighet att etablera en komplett och kostnadsfri webbutik i 6 månader, för att hjälpa dig med att komplettera den fysiska butiken - utan någon ekonomisk insats till oss.


Oavsett om man är e-handlare eller handlare, så är vi tillsammans om svenskt näringsliv. När den fysiska handeln påverkas så negativt att butiker tvingas stänga igen, vill vi sträcka ut en hjälpande hand i ett försök att öka er chans för överlevnad.

För vem?

Initiativet gäller endast för de som har en fysisk butik och som ännu inte har en webbutik. Initiativet avser prisplan Startup kostnadsfritt i 6 månader. En webbutik per fysisk butik gäller.

Vad händer efter ett halvår?

Vi erbjuder Quickbutik helt kostnadsfritt i ett halvår, totalt 6 månader. Därefter kan du välja att fortsätta med webbutiken eller att avsluta den.

Vi binder absolut inte upp dig till något, utan har tagit fram initiativet med syfte att erbjuda en kostnadsfri etableringsperiod för att ge dig möjligheten att bekanta dig med e-handel och se om det kan hjälpa din butik.

Du väljer alltså själv om du önskar att driva butiken vidare efter gratisperioden, eller om du vill låta butiken avslutas automatiskt.

Hur kommer jag igång?

Du klickar på knappen nedan och sedan är du igång! En person på Quickbutik kommer att ta kontakt med dig för att bekräfta din fysiska butiksadress och därefter aktiveras en gratisperiod på 6 månader.

Starta webbutik


Quickt

Du startar inte bara snabbt, utan driver dagligen butiken i en kontrollpanel gjord för människor och inte maskiner.

Stick ut ur mängden

Ta utgångspunkt i färdiga butiksdesigner, och anpassa helt efter ditt varumärke med några klick.

Fokusera på tillväxt

Vi ger dig de tekniska superkrafterna, så att du kan fokusera mer på det som är viktigast. Det som driver försäljning.