Flytta från Hemsida24 till Quickbutik.
Vill du gå vidare från Hemsida24?
Upptäck Quickbutik, ditt nya hem.

Varför flyttar andra sin Hemsida24-butik till Quickbutik?

Vi samlar här de vanligaste anledningar som butiksägare haft för att flytta från Hemsida24 till Quickbutik:

  • Alla funktioner du behöver, direkt. Slipp tänk på antalet funktioner du har aktiverat och vad det kostar dig. Med Quickbutik är det alltid en fast kostnad som gäller och sedan är det helt upp till just din egen verksamhet, säsong och marknad när du önskar att använda de aktiverade funktionerna.
  • 100% källkodsåtkomst (frontend). Med Quickbutik Standard får du fri åtkomst till butikens underliggande designkällkod (HTML, CSS & JavaScript). Det innebär att du har fritt fram och all möjlighet att påverka butikens utseende precis som du önskar och av vem du vill - du är inte låst till våra utvecklare.
  • Framåt och uppåt. Quickbutik lanserades år 2015 och bygger på modern teknik, som gör det möjligt för oss att snabbt och smidigt introducera nya möjligheter till dig som butiksägare, men också till dina kunder

Kan ni hjälpa till med flytt?

Absolut! Vi hjälper gärna till med att få med så mycket som möjligt över från din befintliga Hemsida24-butik till din nya Quickbutik. Följ vår guide, så hjälper vi dig importera dina produkter helt kostnadsfritt. Allt för att underlätta och ge dig en så smidig flytt som möjligt.


Vad kostar Quickbutik?

Gratis i 14 dagar. Quickbutik Startup kostar 159:- per månad vid betalning per kvartal. Behöver du fler funktioner, kan du uppgradera till Standard och Pro. Vad som ingår i våra tre prisplaner och priser hittar du här.
Alla priser är exklusive moms.

Är det enkelt?

Ta inget beslut om att byta till oss just nu; Prova, upptäck och känn efter - Det är helt gratis och du binder inte upp dig på något.


Prova gratis i 14 dagar. Avsluta när som helst.

Starta din webbutik


Ingen transaktionsavgift.

Oavsett hur mycket du säljer för, är det alltid ett fast pris och det är prisplanen som du väljer. Perfekt att förhålla sig till.

Klarna Checkout ingår.

Quickbutik är Native Partners med Klarna. Därför ingår Klarna och du betalar alltså inga fasta kostnader till Klarna.

Webbutik, på riktigt.

Fri svensk support, egen domän, SSL (https), GDPR-förberedd, rabattsystem, Swish mm. ingår.