Uppsättning av butiken

Är det något som är viktigt att tänka på som egenföretagare är det att man inte ska ge sig på allting själv. Allt ta hjälp av någon som kan området är något vi verkligen rekommenderar. Inte bara för att det blir ett så mycket bättre resultat, utan även för att ni som butiksägare istället kan lägga tiden på det viktigaste - att sälja.

Låt en av våra certifierade specialister i vårt nätverk Quickbutik Specialist hjälpa dig inom området Uppsättning av butiken! De kan hjälpa dig med uppdrag inom:

Mindre hjälp - Har du många produkter och vill ha hjälp med att sätta upp dessa med tillhörande bilder? Eller tycker du det är krångligt och tidskrävande att lägga upp kategorierna med underkategorier. Vill du helt enkelt ha hjälp med att sätta upp delar av din butik? - Då finns hjälpen här. 

Uppsättning av butiken > Mindre Hjälp: Skapa ditt uppdrag här!


Heltäckande hjälp - Behöver du hjälp med att sätta upp din butik från de första stegen till en komplett butik - redo att lanseras? Självklart enligt dina önskemål om du har några. Allt från hela butiksinnehållet, alltså produkter, kategorier, sidor samt inställningar, design, domän. Ja, allt. Du finner det du behöver här. 

Uppsättning av butiken > Heltäckande hjälp: Skapa ditt uppdrag här!


Vi vet att det är många som vill, men inte har tid att sätta upp hela butiken själv. Därför har vi ett omfattande samarbete med specialister på Quickbutik.Oavsett om du bara behöver hjälp med att sätta upp butiken eller vill bygga vidare med avancerad webbutveckling, så finns specialistnätverket tillhanda.Våra specialister kan hjälpa till med allt från att ändra färg på en knapp, till att lägga till eller integrera ett externt verktyg som ni önskar använda. Notera att öppen källkod kräver prisplan Standard eller Pro.


Ovanstående är bara några av de områden inom vilka våra specialister kan hjälpa till med uppsättning av butiken kan hjälpa dig med. Att använda sig av vårt specialistnätverk kostar ingenting och det är helt gratis att ta emot offerter på uppdrag. Det beror sedan på specialistområde och uppdrag vad själva arbetet sedan kommer att kosta. Ni väljer själva om och vilken offert ni vill gå vidare med och ni blir debiterade direkt från specialisten efter att uppdraget är slutfört.

Läs mer om vår specialistnätverk här!