Tänk inte längre på vem. Tänk på vad.

Vad behöver du hjälp med idag?

Uppsättning av butiken
Content & Översättning
Grafisk design
Webbutveckling
Marknadsföring
Rådgivning

Svenska specialister inom varje område.

Samtliga kvalitetskontrolleras löpande och är specialister på det de levererar. Certifierade specialister av Quickbutik.Så fungerar det

Ett system för alla dina uppdrag - direkt i din kontrollpanel. Du kommer i kontakt med specialister med några klick.


Endast svenska företag
Erfarenhet med e-handel
Svarar inom 48h

Om Quickbutik Specialist

Att enkelt hitta hjälp inom affärsområden som ligger utanför Quickbutik är tidskrävande och tar mycket tid, men ofta avgörande för att kunna ta sin butik till nästa steg inom ett område man inte själv behärskar.

Som plattform vill vi ta ett steg längre och ge dig som butiksägare ännu bättre förutsättningar för att du ska lyckas med din e-handel. Därför ger vi dig nu kostnadsfri tillgång till ett nätverk av certifierade företag som kan hjälpa dig med allt från marknadsföring och design till företagsrådgivning och revision.

Varför anlita en Certifierad Specialist?

Quickbutik säkerställer flertalet faktorer på både företags- och kompetensnivå hos en certifierad specialist, så du slipper att göra det.

Vi har kravställt och säkerställt att våra specialister verkligen kan leverera inom deras certifierade områden och finnas när du behöver en hjälpande hand.

Hur kommer jag igång?

Allt hanteras direkt via din Quickbutik-kontrollpanel. Du loggar därför bara in och klickar Specialist > Skapa uppdrag.

Vad kostar det?

0:- för att skapa uppdrag. Tillgång till våra specialister och skapa uppdrag är helt kostnadsfritt. Sedan fås offerter från våra specialister som ni sedan kan välja att gå vidare med. Våra specialister jobbar alltid utifrån ett fast timpris och lämnar alltid en uppskattning på antal timmar med motivering.


Med andra ord, är det fritt fram och ni går aldrig med på något ni inte vill.


+ Skapa nytt uppdrag