Upptäck nya möjligheter, med smidiga funktioner.

Klarna fungerar sömlöst med Quickbutik. Med Quickbutiks integration mot Klarna Checkout får du det smidigaste sättet att erbjuda flertals betalsätt som faktura, bank, kort och delbetaningar direkt i din kassa.
Miljontals kunder över hela världen använder PayPal av en enda orsak – det är enkelt att återanvända. Med Quickbutik kan du ta betalt genom PayPal. Det enda dina kunder behöver göra är att logga in och bekräfta betalningen.
Med Stripe kan du ta betalt med samtliga bankkort direkt i din webbutiks kassa. Det är snabbt, enkelt och säkert, som enbart kostar när du säljer.
Med Swish betalar man enklare. Så varför inte erbjuda detta i din webbutik? Med Quickbutik kan du erbjuda Swish och vara säker på att få betalt rätt summa från dina kunder. De slipper att knappa i själv och behöver bara starta Swish appen!
Erbjud dina kunder flera betalsätt i din webbutik. Payson Checkout är lätt och enkelt att använda för både din kund och dig som butiksägare, det stöder betalsätt som faktura, delbetalning, kortbetalning, bankbetalning. Inga start eller fasta avgifter.
Med Google Ads/Adwords kan du marknadsföra i världens bästa sökmotor och nå kunder som aktivt söker efter just dina produkter. Ihop med Quickbutik kan du spåra försäljningen och se exakt vad som gav resultat och vad som inte gjorde.
"Jag som trodde jag skulle hyra en utvecklare till detta jobbet, men klarade det helt själv" / Majbritt, Trustpilot. Prova själv
Google Analytics är ett utmärkt verktyg för att mäta all trafik som kommer till din webbutik.
Quickbutik har gjort det enkelt att sätta upp, som ser till att mätningsverktyget mäter rätt.
Anslut till MailChimp. Dina kunder som önskar nyhetsbrev, läggs automatiskt till i din nyhetsbrevslista - redo för ditt nästa utskick.
En av världens mest använda nyhetsbrevstjänst och vi förstår varför.
Anslut till GetANewsletter. Dina kunder som önskar nyhetsbrev, läggs automatiskt till i din nyhetsbrevslista - redo för ditt nästa utskick.
GAN är en svensk tjänst som är en av Sveriges mest använda nyhetsbrevstjänst.
Sälj på Sveriges största fyndvaruhus. Maximera din försäljning genom att enkelt välja vilka produkter i ditt produktsortiment som du också önskar att sälja på Fyndiq. Dessa laddas då automatiskt upp till Fyndiq. Det är helt riskfritt och utan förpliktelser.
Quickbutiks integration låter dig ladda upp ditt sortiment på Prisjakt med ett klick. Prisjakt är en jämförelsetjänst där köpsugna besökare har tillgång till mängder av produkter där de snabbt kan ta ett köpbeslut genom att jämföra olika e-handlares produkter och priser.
PriceRunner.se är en prisjämförelsetjänst verksam sedan 1999 som besöks av över två miljoner svenska e-konsumenter per månad. Vi erbjuder en omfattande översikt av marknaden och genererar kvalitativ trafik samt försäljning åt tusentals butiker.
"Med Quickbutik kan man enkelt skapa produkter på sin dator, ladda upp bilder med mobiltelefonen och skriva texter med surfplattan."

Prova själv - 0 kr att komma igång.

Några av de grundläggande funktioner

Automatisk sökmotoroptimering
Försäljningskanaler
Rabatter & kampanjer
Hantera utgående e-post
Statistik
Egen domän
Underkategorier
Produktvarianter
Flera betalsätt
Gratis molnlagring av mediefiler
Jämförelsespriser
Inbyggd bildredigerare
Lösenordsskydd
Celebrate vid varje beställning
Kopiera produkter
Automatisk lagerjustering
Backup & bevakning
SSL (https) i hela butiken
Obegränsat utrymme
Valfri valuta + valutaomvandlare
Valfritt språk
Egna menypunkter
Molnbaserade AWS servrar
Hantera från mobilen
Publicera till sociala medier
Ordernotifikationer
Exportera beställningar/produkter
Support