Flytta från WooCommerce till Quickbutik.
Vill du gå vidare från Woocommerce?
Upptäck Quickbutik, ditt nya hem.

Varför flyttar andra sin Woocommerce-butik till Quickbutik?

Vi samlar här de vanligaste anledningar som butiksägare haft för att flytta från WordPress/Woocommerce till Quickbutik:

  • Alla funktioner du behöver, direkt. Slipp tänk på antalet funktioner du har aktiverat och vad det kostar dig. Med Quickbutik är det alltid en fast kostnad som gäller och sedan är det helt upp till just din egen verksamhet, säsong och marknad när du önskar att använda de aktiverade funktionerna.
  • 100% källkodsåtkomst (frontend). Med Quickbutik Standard får du fri åtkomst till butikens underliggande designkällkod (HTML, CSS & JavaScript). Det innebär att du har fritt fram och all möjlighet att påverka butikens utseende precis som du önskar och av vem du vill - du är inte låst till våra utvecklare.
  • Tekniken bara fungerar. Slipp betala utvecklare för att ändra något du borde kunna göra själv. Med Quickbutik får du inte bara många möjligheter att göra saker på egen hand, du slipper även tänka på om tekniken fungerar och i vilken utsträckning.

Kan ni hjälpa till med flytt?

Absolut! Vi hjälper gärna till med att få med så mycket som möjligt över från din befintliga WooCommerce-butik till din nya Quickbutik. Följ vår guide, så hjälper vi dig importera dina produkter, bilder, 301-länkar och tillhörande kategorier helt kostnadsfritt. Allt för att underlätta och ge dig en så smidig flytt som möjligt.


Vad kostar Quickbutik?

Gratis i 14 dagar. Quickbutik Startup kostar 159:- per månad vid betalning per kvartal. Behöver du fler funktioner, kan du uppgradera till Standard och Pro. Vad som ingår i våra tre prisplaner och priser hittar du här.
Alla priser är exklusive moms.

Är det enkelt?

Ta inget beslut om att byta till oss just nu; Prova, upptäck och känn efter - Det är helt gratis och du binder inte upp dig på något.


Prova gratis i 14 dagar. Avsluta när som helst.

Starta din webbutik


Ingen transaktionsavgift.

Oavsett hur mycket du säljer för, är det alltid ett fast pris och det är prisplanen som du väljer. Perfekt att förhålla sig till.

Klarna Checkout ingår.

Quickbutik är Native Partners med Klarna. Därför ingår Klarna och du betalar alltså inga fasta kostnader till Klarna.

Webbutik, på riktigt.

Fri svensk support, egen domän, SSL (https), GDPR-förberedd, rabattsystem, Swish mm. ingår.