En smidigare vardag.
Säg hej till Unifaun.
 • Förkorta tiden för orderhantering dramatiskt.
  Tiden det tar från det att en beställning har tagits emot tills att ordern har skickats iväg underskattas idag av butiksägare. Med integrationen till Unifaun, förkortas tiden och det kommer du samt dina kunder att märka
  - framförallt när det handlar om flera ordrar per dag.
 • Slipp klippa och klistra. Minimera risken för fel.
  Ett knapptryck är allt som behövs för att en fraktsedel skapas. Du slipper kopiera och klistra in leveransinformation, dubbelkolla så att det har blivit rätt och samtidigt minskar du risken för att det blir fel.
 • Undvik att arbeta i dubbla system.
  Skickar du iväg dina beställningar med samma transportör och tjänst varje gång, så slipper du helt att arbeta med dubbla system.

Vad är ett TA-system?

Ett Transportadministrativt System (TA-system) är ett system för att köpa, boka och hantera frakt från ett eller flera fraktbolag.

Med en integration till ett TA-system från en e-handelsplattform, blir det därför möjligt för dig som butiksägare att skapa och boka försändelser direkt i samband med hantering av ordern.

Vad är Unifaun?

Unifaun är marknadens ledande TA-system. Som ledande leverantören av TA-system i norra Europa samarbetar Unifaun med de ledande transportörerna på den nordiska markanden. TA-systemet har idag stöd för över ett hundratal olika transportörer och transporttjänster.Hur kommer jag igång?

För att komma igång med Unifaun, behöver du ett konto hos Unifaun (Unifaun Online eller Pacsoft Online). Utöver kontot behöver du en Orderkopplingen, det är den kopplingen som låter Quickbutik kommunicera med ditt konto hos Unifaun

 • 1. Aktivera Unifaun under Inställningar i ditt kontrollpanel.
 • 2. Välj om du har ett konto hos Unifaun.
 • 3. Om inte, fyll i dina uppgifter och trycka Skicka ansökan.
 • 4. Unifaun kommer nu att ta emot dina uppgifter och skapa ett konto och en Orderkoppling (eller endast en Orderkoppling om du är kund till Unifaun sedan tidigare).
 • 5. Du får en bekräftelse av Unifaun via e-post och har nu åtkomst till ditt konto. Nu är du redo!

När du har åtkomst till ditt konto hos Unifaun och Orderkopplingen är aktiverad, är du nu redo för att aktivera Unifaun i din kontrollpanel. Mer om det kan du läsa här. Spara och så är du klar!

Vad kostar det?

Med Quickbutik kommer du helt kostnadsfritt och riskfritt igång med Unifaun Online. Du har därför möjligheten att börja köra igång med automatiserade fraktsedlar redan idag.


 • Unifaun Online-konto: Du kan läsa mer om vad som ingår i Unifauns Standard-paket här.
 • Orderkopplingen: Startavgift 0 kr. Unifaun har en månadsavgift på 200 kr för kopplingen. Quickbutik tar inte ut någon avgift för detta.

Quickt

Du startar inte bara snabbt, men driver dagligen i en kontrollpanel gjord för människor och inte maskiner.

Stick ut ur mängden

Ta utgångspunkt i färdiga butiksdesigns och anpassa helt efter ditt varumärke med några klick.

Fokusera på tillväxt

Vi ger dig de tekniska superkrafterna, så att du kan fokusera mer på det som är viktigast. Det otekniska.


Är du redo?


Starta din webbutik

Prova gratis i 14 dagar. Avsluta när som helst.