Grafisk Design

Är det något som är viktigt att tänka på som egen företagare är det att man inte ska ge sig på allting själv. Allt ta hjälp av någon som kan området är något vi verkligen rekommenderar. Inte bara för att det blir ett så mycket bättre resultat, utan även för att ni som butiksägare istället kan lägga tiden på det viktigaste - att sälja.

Låt en av våra certifierade specialister i vårt nätverk Quickbutik Specialist hjälpa dig inom Grafisk Design. De har ett öga för färg, form, bild, illustration, ljus med mera och hur man kan foga samman dessa element med ett budskap och en affärsidé. De kan hjälpa dig med uppdrag som bland annat kan handla om:

Varumärkesidentitet Sträva efter att hitta en logotyp som är tidlös, enkel men som ändå sticker ut bland de andra i din bransch. Gör en marknadsundersökning, var kreativ och försök skapa förtroende samtidigt som du förmedlar ditt budskap. Lägg ner stort engagemang i att hitta den rätta logotypen till ditt företag. Det kommer du att tjäna på i längden. Men logotypen är inte allt. Det är mycket att tänka på kring hela varumärkesprofilen, inte minst när det gäller själva varumärket, andra företagssymboler och den grafiska profilen och hur du genom dessa uppfattas. Hur omvärlden uppfattar dig är inte lätt att styra, men sträva efter att alltid vara konsekvent, förtroendeingivande, att förmedla ditt budskap och vad företaget står för så kommer du långt mot ett starkt varumärke.

Grafisk Design > Varumärkesidentitet: Skapa ditt uppdrag här! 


Banner/annonsbild/kampanjbild/rörligt material - Att ha en stabil grafisk profil att utgå ifrån när du marknadsför dig är att föredra. När du ska skapa marknadsmaterial såsom banners, annonsbilder, kampanjbilder eller liknande, är det viktigt att alltid ha en röd tråd för att skapa igenkänningsfaktor hos din publik. 

Grafisk Design > Löpande Material: Skapa ditt uppdrag här! 


Design av trycksaker - Att du har en grafisk profil som du är nöjd med är även viktigt när du vill beställa design av eventuella visitkort, rollups, flyers eller annat tryckmaterial. Konsekvens och en röd tråd är jätteviktig i allt du använder i din marknadsföring och besitter du inte kunskapen inom grafisk formgivning själv, ta hjälp av någon som kan. Det är guld värt och kan avgöra om någon kommer ihåg dig eller inte. 

Grafisk Design > Design av trycksaker: Skapa ditt uppdrag här!


Ovanstående är några exempel på vad våra specialister inom grafisk design kan hjälpa dig med. Att använda sig av vårt specialistnätverk kostar ingenting och det är helt gratis att ta emot offerter på uppdrag. Det beror sedan på specialistområde och uppdrag vad själva arbetet sedan kommer att kosta. Ni väljer själva om och vilken offert ni vill gå vidare med och ni blir debiterade direkt från specialisten efter att uppdraget är slutfört.

Läs mer om vår specialistnätverk här!