Partner Manager till Quickbutik

Älskar du att skapa nya affärsmöjligheter och vara en del av framgångar? Vill du arbeta i ett företag som fokuserar på att hjälpa företagare att lyckas bättre? Tilltalas du av möjligheten att påverka många och bli en del av något större? Då kan detta vara något för dig!


Quickbutik är en modern startup som växer så det knakar och vi har snabbt blivit en av Sveriges större e-handelsplattformar med tusentals butiker som idag drivs via Quickbutik. Vi arbetar fokuserad och resultatorienterad samtidigt som vi är ett härligt gäng som har kul på jobbet. Vi sitter i trevliga lokaler nära andra e-handlare i E-Commerce Park, Helsingborg.


I rollen som Partner Manager på Quickbutik kommer du att få chansen att arbeta, etablera och driva ett nätverk av partners inom e-handelsvärlden i Sverige. Målet är att tillsammans verka för ny innovation och affärsutveckling, så att alla parter når ömsesidig tillväxt och lönsamhet.


Som Partner Manager söker vi dig som brinner för att skapa och vårda relationer, samt som ser nya affärsmöjligheter genom partnerskap. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med partnersamarbeten och försäljning.


Som person ser vi att du

  • Är driven, nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya områden
  • Har erfarenhet med försäljning och ser försäljning samt förhandling som en naturlig del av arbetet
  • Är självgående, drivs av ett högt tempo och trivs med att ha många bollar i luften
  • Är strukturerad och professionell i ditt arbete
  • Är utåtriktad, energisk och har enkelt för att ta egna initiativ


Låter det som du? Vi erbjuder den rätta en unik karriär som Partner Manager med alla möjligheter för att växa snabbt med ansvar och delaktighet. Din ambition och energi är det enda som sätter ribban för vad som kan uppnås!


Positionen är inte längre öppen.Start:
Snarast möjligt
Omfattning:
Heltid, 100%
Lön:
Enligt överenskommelse
Plats:
E-Commerce Park, HelsingborgMer om oss

Quickbutik är en snabbväxande e-handelsplattform med en stadig mission om att hjälpa butiksägare att lyfta och lyckas. Vi arbetar fokuserat och resultatorienterat samtidigt som vi har roligt på jobbet. Med Quickbutik vill vi ha varit en del av framtidens lyckade e-handelsföretag och det självklara valet när man önskar att driva butik på nätet.