Frontend utvecklare till Quickbutik

Älskar du att skapa en härlig upplevelse med kod? Vill du se hur ditt arbete kan påverka många samtidigt? Vill du arbeta i ett företag som fokuserar på att hjälpa drivna entreprenörer med deras e-handelsverksamhet? Då kan detta vara för dig!


Hos Quickbutik är vi upptagna med att bli det självklara valet för alla som vill lyckas med sin e-handel. För att nå vår vision snabbare söker vi nu dig som älskar front-end webbutveckling för att lyfta butikernas design till nästa nivå.


Vem är vi?

Quickbutik är just nu Sveriges snabbast växande plattform för e-handel med över 1500 svenska webbutiker på mindre än 4 år. Vi har en stadig mission om att hjälpa butiksägare att lyfta sin verksamhet till nya nivåer och arbetar fokuserat med att hjälpa framtidens lyckade e-handelsföretag, samtidigt som vi har roligt på jobbet. Hos Quickbutik är dagarna aldrig varandra lik och arbetsuppgifter varierar därför från dag till dag. Vårt härliga team sitter dagligen i vårt kontor på E-Commerce Park (HD-Huset) i Helsingborg. Mer om oss kan du läsa här.


Är detta du?

Som Frontend utvecklare hos Quickbutik kommer du att driva fram butikernas utseende. Det innefattar underhåll och utveckling av nya teman (som tusentals butiker baseras på) vilket innebär allt från att bygga en bra kodstruktur optimerat för SEO till att skapa smarta möjligheter för butiksägare att skräddarsy på egen hand.

Du kommer att arbeta med att underhålla befintliga temamallar och även vara grundare till flertals nya teman. All utveckling sker i HTML, CSS och JavaScript.


Vi söker dig som:

  • Har känsla och ögon för design - och tycker om att utveckla fram det utifrån kod.
  • Arbetar strukturerat och systematisk med front-end kodspråken HTML, CSS och grundläggande JavaScript.
  • Kan utveckla responsivt och mobile-first; har arbetat med (eller kan) arbeta med HTML/CSS-ramverket Bootstrap eller liknande.
  • Intresserar dig för UX och att optimera efter det som konverterar mer.
  • Är självgående, driven och vill göra en skillnad.


Vill du bli en del av Quickbutiks unika resa och utveckla din karriär ihop med ett härligt team - så tveka inte att skicka din ansökan!


Positionen är öppen.

Skicka in tre förslag på butiksdesigns du tycker om, ihop med ditt personliga brev och CV till: careers@quickbutik.com.

Samtal och antagning sker löpande tills den rätta personen har hittats.


Start:
Augusti 2019
Omfattning:
Heltid, 100%
Lön:
Enligt överenskommelse
Plats:
E-Commerce Park, Helsingborg