Digital Marketing Specialist

Älskar du att vara en del av framgångar?
Tilltalas du av möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande bolag?
Har du koll på vad som skapar engagemang och driver försäljning online?

.. Är svaret JA på dessa frågor, då är chansen stor att du är rätt person för Quickbutik!


Quickbutik erbjuder den rätta en unik karriär som Digital Marketing Specialist med alla möjligheter för att växa snabbt i ansvar och delaktighet. Ambition och energi är det enda som sätter ribban för vad som kan uppnås.


Vem är vi?

Quickbutik är just nu Sveriges snabbast växande plattform för e-handel, med över 1500 svenska webbutiker aktiva hos oss på mindre än 4 år. Vi har en stadig mission om att hjälpa butiksägare att lyfta sin verksamhet till nya nivåer och arbetar fokuserat med att hjälpa framtidens lyckade e-handelsföretag, samtidigt som vi har roligt på jobbet.


Hos Quickbutik är dagarna aldrig varandra lik och arbetsuppgifter varierar därför från dag till dag. Vårt härliga team sitter dagligen i vårt kontor på E-Commerce Park (HD-Huset) i Helsingborg.
Mer om oss kan du läsa här!


Hur mycket älskar du marknadsföring?

Quickbutik befinner sig i en fas med spännande förutsättningar. Vi har en stabil kundbas och är nu i behov av dig, en vass Digital Marketing Specialist, som ska ansvara för och hjälpa oss stärka vårt varumärke genom digital marknadsföring, detta för att säkerställa att vi ligger i framkant som det självklara valet för nya butiksägare.


Ansvarsområde och utmaningar

Som Digital Marketing Specialist kommer du att leda och äga det strategiska samt operativa arbetet för Quickbutiks marknadsföring. I rollen ingår ett huvudansvar som innebär att stärka vårt varumärke samt skapa uppmärksamhet och engagemang för oss, våra kunder och vår produkt. Du kommer att ha ett helhetsansvar för vår marknadsföring genom att initiera idéer och sedan utföra dessa. Du förväntas ta en aktiv roll i ledningsgruppen och är direktrapporterande till bolagets VD.


Du kommer att:

 • Leda, driva och utveckla marknadsföringen framåt.
 • Arbeta med content marketing, kundsegmentering, nyhetsbrev mv.
 • Ansvara för att ta fram och genomföra arbetsprocesser och rutiner.
 • Sätta upp, driva och följa upp på mål och handlingsplan.
 • Utveckla strategier för våra digitala kanaler.
 • Arbeta med kundanalys, kundsegmentering, identifiering och onboarding.
 • Ansvara för marknadsbudget och resultat.


Är du den vi söker?

Du har en vilja och förmåga att utveckla ett marknadsteam som arbetar i framkant inom e-handel och digital marknadsföring.

Kvalifikationer:

 • Du behöver ha arbetat på djupet med online marknadsföring och ha goda kunskaper inom t.ex. kundsegmentering, nyhetsbrev, sökmotoroptimering, content marketing, affiliatemarknadsföring, analytics och e-handel.
 • Mycket god analytisk och strategisk förmåga.
 • Kommunikativ, social och god lagspelare
 • Svenska och engelska


Låter det som du? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!


Positionen är inte längre öppen.Start:
Snarast möjligt
Omfattning:
Heltid, 100%
Lön:
Enligt överenskommelse
Plats:
E-Commerce Park, HelsingborgMer om oss

Quickbutik är en snabbväxande e-handelsplattform med en stadig mission om att hjälpa butiksägare att lyfta och lyckas. Vi arbetar fokuserat och resultatorienterat samtidigt som vi har roligt på jobbet. Med Quickbutik vill vi ha varit en del av framtidens lyckade e-handelsföretag och det självklara valet när man önskar att driva butik på nätet.